Sint Maarten

Uit ajour
Ga naar: navigatie, zoeken

Zondag 11 november is het Sint Maarten. Traditiegetrouw vieren we dit met een lampionnenoptocht door de wijk. Daarna gaan de kinderen met hun lampionnen langs de huizen om liedjes te zingen en wat lekkers op te halen. (dit mag uiteraard ook iets gezonds zijn!)

Alle kinderen uit de wijk mogen zonder voorafgaande opgave meedoen aan het Sint Maartenfeest op 10 november. We starten om 18.45 uur met een korte optocht en daarna gaan de kinderen in kleine groepjes langs de deuren en zingen Sint Maarten liedjes (papa’s en mama’s mogen natuurlijk meelopen). Vergeet niet de buitenste straten van de wijk!

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de speeltuin voor een drankje, ook als u niet heeft meegelopen! Het is een goede gelegenheid om de burencontacten te versterken!

Als u iets wilt uitdelen aan de kinderen, bevestig de aankondigingsbrief dan duidelijk op uw voordeur. Alleen dan mogen kinderen bij u aanbellen. Ter verhoging van de sfeer is het misschien leuk om ook fakkels, kaarsen, vuurkorven, windlichten, pompoenen, etc. (uiteraard onder toezicht) tijdens deze avond aan te steken.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen